• Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig.
  • Veel producten op voorraad.
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro.

winkeltour door speeleiland KLIK HIER!                                   onze kassa

mijnspeeleiland.nl ( Multi-brand toys V.O.F.) te Zwolle, en staat ingeschreven bij de Kvk te Zwolle onder het nummer: 72718072. BTW nr:  NL 8592.11.344.B01


Wij zijn een speelgoed boutique in het hart van de mooie winkelstad Zwolle.

Ons adres luidt; Drie Trommeltjessteeg 12-14. wat zich bevindt in het winkelgebied Het eiland. ( heteilandzwolle.nl ) wij staan 6 dagen per week klaar om u te dienen van Advies en hulp.

Ons assortiment omvat slechts 21000 artikelen. Deze staan natuurlijk niet allemaal online. Uiteindelijk is fysiek winkelen nog altijd onze basis en wisselt ons assortiment wekelijks.

Het assortiment op internet verschilt altijd van dat uit onze winkel. In de winkel is het assortiment groter. Uiteraard kunnen wij de artikelen welke niet op onze site staan ook via internet leveren  Vraag er per email na en wij komen hierop terug. Eigenlijk is alles mogelijk.

 De voorraad op internet is niet gekoppeld aan die in de winkel. Hierdoor kan er soms een voorraad verschil op treden. Indien dit het geval is dan laten wij dat zo snel mogelijk weten.

Wij proberen altijd uit voorraad te leveren, of bieden u een zeer korte nalevering periode.

Puzzel en Spel is een 999 Games specialist. Hierdoor hebben wij vaak de nieuwste spellen van 999 Games eerder dan de gewone winkel.

Binnenkort  wordt ons online assortiment uitgebreid met een enorm aantal Sport en Speelgoedartikelen welke niet life aanwezig zullen zijn maar meestal wel met een levertermijn van2-3 werkdagen geleverd kunnen worden

Vindt u iets niet in de webwinkel? Neem dan gerust contact op of kom langs in de winkel. Wij denken met u mee. Als we het spel of de puzzel in de winkel hebben, zetten we het speciaal voor u in de webwinkel.

Onze winkel is gevestigd op het volgende adres:

Speeleiland en Puzzel en spel

Drie Trommeltjessteeg 12-14 of Eiland 11

8011VK of XR

Zwolle

tel 038-4210525